Inmiddels zijn we 2 dagen in Israël en man, wat een tof en interessant land.

Donderdag kwamen we rond 13:15 aan bij de paspoorten controle in Israël. Een uurtje en een hoop vragen verder waren we legaal in Israël.

Onze 1e bestemming was een backpackers hotel in Tel Aviv, in dat hostel hebben we heel veel mensen ontmoet. De een kwam uit Canada en een ander weer uit Zwitserland.

Mijn 1e keer in een backpackershostel was echt een toffe ervaring.

Donderdagochtend zijn we verder getrokken naar Jeruzalem en daar merk je pas echt dat je in Israël bent. De meeste mannen lopen dan hier dan ook met keppeltjes of hoeden op. En op bijna elke hoek van de straat staat een agent met een automatisch geweer.

Eenmaal aangekomen in de oude stad van Jeruzalem kom je erachter wat voor (op een positieve manier) bizarre stad het eigenlijk is, op het ene moment loop je tussen de Moslims, een dolhof aan straatjes verder loop je tussen de Joden en weer tientallen steegjes en straatjes verder loop je weer tussen de Christenen

Ik kan echt nog boeken vol schrijven over de dingen die ik deze dag in Jeruzalem gezien heb, maar om het echt te beleven moet je er gewoon heen gaan, het is echt een aanrader.

Meer blogs over Israel

Terugblik op Israel 2-27-2017
Een klein avontuur in Israël 2-5-2017