Ongeveer 2 maandjes geleden kwam mijn klasgenootje Andre met het voorstel om een keertje naar Israël te gaan. Zo gezegd zo gedaan en nog de volgende dag boekten we vliegtickets en konden we ons op gaan maken voor 5 dagen Israël. Inmiddels hebben we onze route uitgestippeld en zijn de hotelletjes geboekt. We hopen 2 dagen in Tel Aviv en 3 dagen in Jeruzalem rond te brengen.

Woensdag is het dan eindelijk zo ver, mijn reis begint dan met het reizen van het kleine dorpje Melissant naar de ‘grote’ stad Den Haag, wat al een hele onderneming is.

Donderdagochtend rond 7 uur vliegen we vanaf Amsterdam richting Tel Aviv. De vlucht duurt pak en beet 4,5 uur en de weersverwachtingen zien er goed uit.

Alleen moet er nog 1 ding geregeld worden, dat is namelijk een wereldstekker voor in Israël, want in Israël moeten ze het weer anders doen dan de rest van de wereld en hebben ze een stopcontact die alleen in Israël gebruikt wordt.

Maar wat heb ik veel zin in dit avontuurtje, ik wil bijna een foto toevoegen van hoe ik aan het glunderen ben bij het schrijven van dit verhaal. Maar om jullie niet de schrik van jullie leven te bezorgen laat ik dat achterwege.

Mijn paspoort is afgestoft, mijn camera en GoPro zijn opgeladen en ik ben er klaar voor!

Meer blogs over Israel

Terugblik op Israel 2-27-2017
Mijn 1e ervaringen met Israël 2-10-2017